ACTUALITAT

Un febrer ple de promocions per a les penyes barcelonistes

NOTÍCIES 30 de gen. 2019 - CMP

Els penyistes tindran descomptes per al nou espectacle del Cirque du Soleil, Messi10, i per a l’Aquàrium de Barcelona

El febrer és el mes més curt de l’any, però el d’aquest 2019 passarà encara més ràpid perquè arriba amb noves promocions i descomptes dirigits al moviment de penyes blaugranes. L’acord de col·laboració al qual han arribat el FC Barcelona i la producció del Cirque du Soleil permetrà que les penyes disposin de tres dies de prevenda exclusiva amb descomptes especials per assistir a les funcions del nou espectacle del Cirque du Soleil, Messi10. Aquest show, inspirat en el crack blaugrana, pretén mostrar el talent, els èxits i la llegenda de Leo Messi, que aglutina l’esperit culer i els valors del futbol. 

La nova creació serà estrenada mundialment el 10 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona, amb un total de 32 funcions fins al 10 de novembre i amb una gira mundial el 2020. Els propers dies 4, 5 i 6 de febrer seran els del període de prevenda, en què les penyes obtindran un descompte d’un 20% per a les funcions de dimarts i dimecres, mentre que per a la resta de dies de la setmana el descompte serà d’un 15%. La prevenda començarà exactament el 4 de febrer a partir de les 16:00 hores

Els penyistes no podran adquirir directament les seves entrades, sinó que ho haurà de fer la seva penya a través del portal de tràmits online. A la secció “Altres Esdeveniments” les penyes trobaran un enllaç que els dirigirà directament a la compra de les localitats i allà hauran d'escriure el seu codi promocional particular. És a dir, cada penya tindrà un codi promocional que trobarà en el seu registre documental i que servirà per comprar un màxim de 30 entrades per penya. Després d’aquests tres dies de prevenda, a partir del 7 de febrer les entrades es posaran a la venda per al públic general des de 38€.

 

Apropa’t a l’Àquarium amb 5€ de descompte per persona!

L’Aquàrium de Barcelona ofereix també una excel·lent promoció per als penyistes del FC Barcelona: des de l’1 de febrer fins el 31 de març, presentant el carnet de penyista del Barça a les taquilles de l’aquari, el titular del carnet i fins a 4 familiars acompanyants (pares, fills o avis) disposaran d’un descompte de 5 euros per persona amb l’IVA inclòs. Així, els preus finals són:

Adults (16+ anys): 15€ (preu oficial a taquilla de 20€)
Infantils (6 a 15 anys): 10€ (preu oficial a taquilla de 15€)
Mini (0 a 5 anys): Gratuït

Aquesta promoció únicament serà factible en la compra d’entrades a la taquilla del mateix Aquàrium, no és vàlida per a grups i no serà acumulable amb altres descomptes o promocions que puguin existir. A més del carnet de penyista, es podrà demanar també el DNI o algun altre document identificador de tots els membres de la família. 

L'Aquàrium de Barcelona és el centre marí lúdic i educatiu de referència d'oci a la ciutat. Un lloc privilegiat per conèixer el fons del mar amb tots els seus habitants passejant per els 66 aquaris mediterranis i tropicals, on conviuen 11.000 exemplars de més de 450 espècies diferents. No et perdis l’oportunitat de visitar el més espectacular: l'Oceanari, un túnel transparent de més de 80 metres de longitud que t’aproparà als diferents tipus de taurons, morenes, peixos guitarra, i moltes altres espècies marines. 

TOTES LES NOTÍCIES