ACTUALITAT

Recepció multitudinària de la Penya FC Barcelona Japan

Germán Parga

NOTÍCIES 22 de jul. 2019 - Confederació Mundial de Penyes

Més de 200 penyistes han assistit a la trobada celebrada a Tòquio amb el president Bartomeu i una nombrosa representació de la Junta Directiva

La ciutat de Tòquio ha viscut barcelonisme pels quatre costats aquest dilluns a la tarda. L’hotel Hyatt Regency de Tòquio ha reunit més de 200 penyistes pertanyents a la Penya FC Barcelona Japan que han pogut gaudir d’una trobada a la qual també han assistit els màxims responsables del FC Barcelona.

L’expedició blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i els directius Jordi Cardoner, Jordi Moix, Pau Vilanova i Emili Rousaud, la delegada de Cultura de la Junta Teresa Basilio, el CEO Òscar Grau i el director de l’Àrea de Presidència i Junta Directiva Jaume Masferrer, ha estat acompanyada per la consellera d’Empreses i Coneixement del Govern de la Generalitat Maria Àngels Chacón i pel comissionat de Promoció econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez. També ha assistit l’exjugador i ambaixador Juliano Belletti.

Després dels discursos inicials, el president Bartomeu i el president de la Penya FC Barcelona Japan Hiroki Nakano s'han fet l’habitual intercanvi d’obsequis. Per part blaugrana, s’ha regalat una samarreta del primer equip, mentre que Hiroki Nakano ha obsequiat el Club amb un típic llum japonès.

Tot seguit s’ha dut a terme la cerimònia del sake, en què el president Bartomeu, els directius Cardoner i Vilanova, el president de la Penya Barça Japan Nakano, la consellera de la Generalitat Chacón i el representant de l’Ajuntament Gómez han trencat un barril de sake abans de brindar amb ell i iniciar el sopar.

Abans d'acabar l’acte també ha fet acte de presència l’equip de rugbi, que ha estat rebut amb una gran ovació per part dels assistents.

TOTES LES NOTÍCIES