ACTUALITAT

La PB Ha Noi recapta 3.200€ pels afectats de les inundacions

Penya Blaugrana de Ha Noi

NOTÍCIES 10 de nov. 2020 - Confederació Mundial de Penyes

Vietnam ha vist com les greus inundacions de l’últim mes han causat destrosses a tot el país, així com centenars de morts i desapareguts

Vietnam ha experimentat durant l’últim mes unes fortes pluges que han derivat en greus inundacions per tot el país, causant destrosses arreu, així com més d’un centenar de víctimes mortals i desapareguts. La Penya Blaugrana de Ha Noi va iniciar immediatament una acció solidària per donar resposta a les necessitats de la població local més humil, que és qui més ha patit les conseqüències d’aquest temporal. Aquesta penya està ubicada a la província amb el mateix nom del país vietnamita i és una de les més noves de tot el moviment, ja que es va oficialitzar a l’abril i ja compta amb més de 700 membres.

A través de les donacions econòmiques dels propis penyistes i d’una subhasta de diferents objectes blaugrana, entre ells una samarreta del primer equip, la penya va recaptar 3.200 euros pels afectats. Cinc penyistes van viatjar durant quatre dies des de Ha Noi fins a les províncies de Ha Tinh i Quang Tri, unes zones molt allunyades i isolades, a gairebé 2.000 quilòmetres de distància. Un cop allà, van repartir el donatiu entre 77 llars que es troben en una situació molt complicada, encara de recuperació.

El president de la penya, Vu Dinh Tien, va donar les gràcies a tothom que va participar en la iniciativa, assegurant que el moviment penyístic, els valors del Barça i el lema “Més que un Club”, era el que els havia “inspirat” a fer-la realitat.

TOTES LES NOTÍCIES