ACTUALITAT

Les penyes gaudeixen de descomptes especials per assistir al Messi10

Foto: Germán Parga

NOTÍCIES 30 d’oct. 2019 - Confederació Mundial de Penyes

El nou espectacle del Cirque du Soleil estarà al Parc del Fòrum fins al 4 de gener

L’acord de col·laboració al qual van arribar el FC Barcelona i la producció del Cirque du Soleil permet que les penyes disposin de descomptes especials per assistir a les funcions del nou espectacle del Cirque du Soleil, Messi10, que es va estrenar mundialment el passat 10 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona. Aquest show, inspirat en el crack blaugrana i que assegura que “hi ha un 10 en tots nosaltres”, pretén mostrar el talent, els èxits i la llegenda de Leo Messi, que aglutina l’esperit culer i els valors del futbol.

La creació estarà a la capital catalana fins al 4 de gener de 2020 i, posteriorment, emprendrà una gira mundial durant tot el 2020. Les penyes disposen de diferents descomptes depenent del dia que assisteixin a la funció:

  • 25% dte. els dimarts i els dimecres
  • 15% dte. els dijous
  • 10% dte. els divendres
  • 5% dte. els diumenge

Descompte aplicable a les 200 primeres entrades per funció fins a exhaurir existències.

 

Els penyistes no podran adquirir directament les seves entrades amb el descompte aplicat, sinó que ho haurà de fer la seva penya a través del portal de tràmits online. A la secció “Esdeveniments Especials” les penyes trobaran un enllaç que els dirigirà directament a la compra de les localitats i allà hauran d'escriure el seu codi promocional particular. És a dir, cada penya tindrà un codi promocional que trobarà en el seu registre documental i que servirà per comprar les entrades amb els descomptes oferts fins a exhaurir existències.

TOTES LES NOTÍCIES