ACTUALITAT

L’Aquàrium de Barcelona fa 25 anys i vol celebrar-ho amb tots vosaltres

NOTÍCIES 15 de gen. 2020 - Confederació Mundial de Penyes

Presentant el carnet de penyista a taquilles es podrà gaudir fins a l’1 de març d’un preu especial per al titular del carnet i fins a 4 familiars directes

El 8 de setembre de 1995 L’Aquàrium de Barcelona obria les seves portes i iniciava un sorprenent viatge submarí, sempre mogut per l’afany de conservació i protecció de la fauna i flora marina, i en concret la del mar Mediterrani. Aquest any, L'Aquàrium celebra el seu 25è aniversari i vol compartir-ho amb tots vosaltres.

Per celebrar el seu quart de segle, L’Aquàrium de Barcelona ofereix als penyistes del FC Barcelona fins al 31 de març una excel•lent promoció dirigida exclusivament a les famílies, per poder visitar aquesta instal•lació del Port Vell a uns preus molt especials. 

Des d’avui i fins al diumenge 1 de març, presentant el carnet de penyista del Barça, el titular del carnet i fins a 4 familiars acompanyants (pares o fills) disposaran d’un descompte de 5 € per persona aplicat amb l’IVA inclòs, que presenta els següents preus:

  • Adults (+ de 16 anys): 16 € (preu oficial a taquilla de 21 €)
  • Infantils (6 a 15 anys): 11 € (preu oficial a taquilla de 16 €)
  • Mini (0 a 5 anys): Gratuït

  

Aquesta promoció és únicament factible en la compra d’entrades a la taquilla de L’Aquàrium, i no serà acumulable amb altres descomptes o promocions que puguin existir. No vàlid per a grups. A més del carnet de penyista del FC Barcelona, es podrà demanar també el DNI o algun document identificatiu de tots els membres de la família.

Deixa’t sorprendre!

L'Aquàrium de Barcelona és el centre marí lúdic i educatiu més important del món en temàtica mediterrània. Tota una referència d'oci a la capital catalana. Un lloc privilegiat per conèixer el fons del mar amb tots els seus habitants passejant per els 66 aquaris mediterranis i tropicals, on conviuen 11.000 exemplars de més de 450 espècies diferents. El més gran i espectacular és l'Oceanari, per on un túnel transparent de més de 80 metres de longitud t’aproparà als diferents tipus de taurons, morenes, peixos guitarra, i moltes altres espècies. L’exposició permanent al Planeta Aqua i Explora! us mostrarà la importància del medi aquàtic al planeta Terra i on els més petits podran descobrir el món del mar mitjançant els sentits. 

TOTES LES NOTÍCIES