SERVEIS

image

GOLF I FUTGOLF

TORNEJOS DE GOLF O PITCH AND PUTT

La Confederació Mundial de Penyes, juntament amb les Federacions, organitzen tornejos de golf o pitch and putt al territori.

Per realitzar-ho, la Confederació estudiarà la possibilitat d'organitzar un torneig i fixarà l'elecció de la seu, la data i la franja horària del mateix.

Els tornejos es jugaran en la modalitat Stableford individual i cada clot puntua en relació amb el parell: 1 punt pel bogey, dos pel par, tres pel birdie, quatre pel eagle. Quan no es pot acabar el clot en els cops que valen per puntuar, es recull la bola. Guanya qui suma més punts.


Si vols jugar al golf en un torneig amb caràcter blaugrana, no perdis l'oportunitat de participar representant a la teva penya.

 

FUTGOLF

Futgolf és una marca registrada per Juan Manuel Asensi, exjugador de futbol del FC Barcelona. Consisteix en una fusió de futbol i golf. Les regles d'aquest joc són molt similars a les del golf, però el Futgolf té característiques pròpies:

  • Es practica en un camp de golf o pitch andputt.
  • No s'utilitzen pals de golf. La pilota es xuta amb el peu.
  • Es juga amb una pilota de futbol.
  • L'objectiu és introduir una pilota de futbol en un forat de 80 centímetres amb el menor nombre de xuts possible.
  • Consisteix a recórrer un circuit de 9 a 18 forats amb el mínim nombre de xuts possible.

Aquest joc combina tècnica, precisió i força.

La Confederació Mundial de Penyes estudiarà la possibilitat de realitzar un torneig i fixarà l'elecció de la seu, la data i la franja horària del mateix.

 

Si vols practicar aquest esport en un ambient blaugrana, no perdis l'oportunitat de participar representant a la teva penya. Per a més informació, contacteu amb la vostra Federació.